Saturday, September 23, 2006





Bakar Bullar

Denna vecka bakade vi svenska kanel bullar. Flickorna alskar att baka med mig. Vi hittar pa saker hela dagarna, det gar inte att bara vara hemma hela tiden, da forstor de huset at en. Nu kommer mormor och morfar snart, bade tjejerna och mamma ar lyckliga at det. Magen haller sig lugn just nu. Vissa dagar ar det jobbigt. Hanna trivs med preschool. Vi gick ocksa till fotografen och tog kort, de var sa duktiga modeller. Sen har vi kopt deras Halloween kostymer och de vill bara leka med dem nu. Sa detta ar en sneak preview -Julia ar Mimmi och Hanna ar Ariel, den lilla sjojungfrun.

2 comments:

Anonymous said...

Hjälp, nu är det ett år sedan jag var hos er, redan halloween och det känns som det var igår. Julia ser ut att ha vuxit väldigt mycket och ni är fortfarande världens sötaste tjejer och sofie saknade er i sommar och vi kunde tyvärr inte träffas. Men jag kanske hälsar på er nästa år, vem vet.
Puss på er/Sofie

Anonymous said...

Oh my gosh you guys have the cutiest flippin kids I have ever seen. Thank you so much for sharing this with me. I had such a good time looking and crying. I love you all... Love Dina